PROBLEMS WITH SITE

General Non-Genealogy Discussions.
Ask questions, chat and talk about anything.
13 posts • Page 1 of 1

PROBLEMS WITH SITE

Postby jcsm400 » 23 Jun 2006, 01:29

Edmondo,

Sorry, did not catch up on thread "Download speed" before you closed it!

Two things.

1. I have windows xp too. & have web site saved in "favorites" It's shows the address as www.italiangenealogy.tardo,co, which works most times, but somestimes I have to type in www.italiangenealogy.com to get on & sometimes that doesn't work.

2. Don't know if anyone else is having this problem besides Nuccia & me, but I have my preferences set to receive notifications, but not getting any!

Thanks for your help & understanding,

Joyce (jcsm)
Researching in San Vitaliano, Napoli, Italy & Armento, Potenza, Italy.
User avatar
jcsm400
V.I.P.
V.I.P.
 
Posts: 2109
Joined: 31 Jan 2006, 01:00
Location: USA

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby Edmondo » 23 Jun 2006, 13:51

Hi Joyce,

There are 3 ways to access the web site:

1. italiangenealogy.tardio.com / www.italiangenealogy.tardio.com
This is the real address which points directly to the serverm, I advise not to use this to create a link on web sites or favorites

2. italiangenealogy.com / www.italiangenealogy.com
This is an indirect way to access italiangenealogy.tardio.com I advise to use this address for web sites who want link to [url=italiangenealogy.tardio.com]ItalianGenealogy.com[/url]

3. ItalGen.com / www.ItalGen.com
This too is an indirect way to access italiangenealogy.tardio.com which is handy to type because it is short but I advise not to use this to create a link to [url=italiangenealogy.tardio.com]ItalianGenealogy.com[/url]

So type italgen.com in your address bar, link to www.italiangenealogy.com and if everything fails try italiangenealogy.tardio.com
User avatar
Edmondo
Staff
Staff
 
Posts: 753
Joined: 11 Jul 2002, 00:00
Location: Amsterdam, the Netherlands

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby jcsm400 » 23 Jun 2006, 22:38

Thanks Edmondo.

What about problem number 2? Any suggestions??

Joyce
Researching in San Vitaliano, Napoli, Italy & Armento, Potenza, Italy.
User avatar
jcsm400
V.I.P.
V.I.P.
 
Posts: 2109
Joined: 31 Jan 2006, 01:00
Location: USA

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby Edmondo » 23 Jun 2006, 22:59

hmmmm, now you say so, I too do not receive them :evil:
I will try to see what the problem can be.
User avatar
Edmondo
Staff
Staff
 
Posts: 753
Joined: 11 Jul 2002, 00:00
Location: Amsterdam, the Netherlands

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby jcsm400 » 24 Jun 2006, 00:53

Glad to know that it's not just Nuccia's & my computers acting weirdly!

Thanks for your promptness.....sure you will have it fixed soon. :)

Joyce
Researching in San Vitaliano, Napoli, Italy & Armento, Potenza, Italy.
User avatar
jcsm400
V.I.P.
V.I.P.
 
Posts: 2109
Joined: 31 Jan 2006, 01:00
Location: USA

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby Edmondo » 24 Jun 2006, 01:10

I think everybody has this problem and I will not be able to fix this before September. :cry:
User avatar
Edmondo
Staff
Staff
 
Posts: 753
Joined: 11 Jul 2002, 00:00
Location: Amsterdam, the Netherlands

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby jcsm400 » 24 Jun 2006, 01:24

Don't understand why not til Sept., but that's ok (sure there is a good reason)......will be patient til it's fixed.......can lock/close this thread if you want.

Thanks again,
Joyce
Researching in San Vitaliano, Napoli, Italy & Armento, Potenza, Italy.
User avatar
jcsm400
V.I.P.
V.I.P.
 
Posts: 2109
Joined: 31 Jan 2006, 01:00
Location: USA

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby Edmondo » 24 Jun 2006, 01:46

I have planned to do a major software upgrade in September but if I find a simple solution to this problem of course I will fix it earlier.
Tandem fit surculus arbor
User avatar
Edmondo
Staff
Staff
 
Posts: 753
Joined: 11 Jul 2002, 00:00
Location: Amsterdam, the Netherlands

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby jcsm400 » 24 Jun 2006, 01:55

Thanks for explaining....I'll hope for a simple problem & a quick fix.....but won't be disappointed if that doesn't happen!

bye.
Joyce
Researching in San Vitaliano, Napoli, Italy & Armento, Potenza, Italy.
User avatar
jcsm400
V.I.P.
V.I.P.
 
Posts: 2109
Joined: 31 Jan 2006, 01:00
Location: USA

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby Edmondo » 24 Jun 2006, 02:02

There is NO problem with the site, I am now 100% sure it works so the problem must be at your side.

Lets try to fix it step by step:

Please check if the e-mail address listed here is your correct e-mail address!
User avatar
Edmondo
Staff
Staff
 
Posts: 753
Joined: 11 Jul 2002, 00:00
Location: Amsterdam, the Netherlands

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby jcsm400 » 24 Jun 2006, 20:25

Thanks, Edmondo!

I getting notifications again.

Joyce :D
Researching in San Vitaliano, Napoli, Italy & Armento, Potenza, Italy.
User avatar
jcsm400
V.I.P.
V.I.P.
 
Posts: 2109
Joined: 31 Jan 2006, 01:00
Location: USA

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby nuccia » 24 Jun 2006, 23:42

Edmondo,

Thank you for all the explainations. I have been getting my notifications again, sometimes a bit slow but they do come. I found that only if I have the thread open and am reading it then I don't get it until I go to another thread. Then it comes. I believe this is normal so I'm not concerned.

The forum is wonderful now. We all love it. Can't see what you do in September!

Have a wonderful weekend!

Your Friends!

Nuccia
nuccia - IG Moderator
Gente di Mare
Gente Italian Genealogy Forum
Image
Extractions of various Comuni in Reggio
User avatar
nuccia
Staff
Staff
 
Posts: 4585
Joined: 20 Nov 2005, 01:00
Location: Toronto, Canada

Re: PROBLEMS WITH SITE

Postby Edmondo » 25 Jun 2006, 15:15

Great, this problem is solved.
Tandem fit surculus arbor
User avatar
Edmondo
Staff
Staff
 
Posts: 753
Joined: 11 Jul 2002, 00:00
Location: Amsterdam, the Netherlands


13 posts • Page 1 of 1

Return to Off Topic - We don't only do Italian Genealogy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Copyright © 2014. www.ItalianGenealogy.com.