*** There is a problem with new registrations - Contact us when you did not receive an activation email ***

website technical question

General Non-Genealogy Discussions.
Ask questions, chat and talk about anything.
5 posts • Page 1 of 1

website technical question

Postby dvaccaro » 03 Apr 2008, 14:29

as of yesterday, i have been unable to access this site using Safari from my laptop computer. it used to work fine, but now i get a screen that says "Unknown user-agent" "You are banned from this site due to an unknown user-agent."

?!

it seems i am able to enter the site using other browsers (i.e. Firefox) on the laptop and from other computers using Safari (as i am right now).

can anyone help me figure out why this is happening?

thanks.

dvaccaro
User avatar
dvaccaro
Rookie
Rookie
 
Posts: 51
Joined: 03 Oct 2007, 00:00
Location: Minneapolis, MN

Re: website technical question

Postby nuccia » 03 Apr 2008, 18:04

This happened on my site as well ..

I think there may have been an update done which blocked safari users for a while. It may come back up in a day or so. I know the server here has had some issues and Edmondo is still trying to sort things out.

I'm sure he'll update us as he knows more.

Is anyone else having this same problem?
nuccia - IG Moderator
Gente di Mare
Gente Italian Genealogy Forum
Image
Extractions of various Comuni in Reggio
User avatar
nuccia
Staff
Staff
 
Posts: 4576
Joined: 20 Nov 2005, 01:00
Location: Toronto, Canada

Re: website technical question

Postby Edmondo » 04 Apr 2008, 14:58

I think I solved the problem but I can not test it :-)

Let me know if it works now.
Tandem fit surculus arbor
User avatar
Edmondo
Staff
Staff
 
Posts: 746
Joined: 11 Jul 2002, 00:00
Location: Amsterdam, the Netherlands

Re: website technical question

Postby dvaccaro » 11 Apr 2008, 01:44

working here (thank you!)... not working over at Gente di Mare, Nuccia!
User avatar
dvaccaro
Rookie
Rookie
 
Posts: 51
Joined: 03 Oct 2007, 00:00
Location: Minneapolis, MN

Re: website technical question

Postby nuccia » 11 Apr 2008, 01:50

Ok..I know whats wrong and Edmondo has explained how to fix it. I will try in the morning.

Thanks for the heads up!
nuccia - IG Moderator
Gente di Mare
Gente Italian Genealogy Forum
Image
Extractions of various Comuni in Reggio
User avatar
nuccia
Staff
Staff
 
Posts: 4576
Joined: 20 Nov 2005, 01:00
Location: Toronto, Canada


5 posts • Page 1 of 1

Return to Off Topic - We don't only do Italian Genealogy

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 2 guests

Copyright © 2014. www.ItalianGenealogy.com.