http://www.antenati.san.beniculturali.it Not Working Right ?

General Non-Genealogy Discussions.
Ask questions, chat and talk about anything.
Post Reply
PurrfectMeow
Rookie
Rookie
Posts: 48
Joined: 05 Sep 2014, 22:21

http://www.antenati.san.beniculturali.it Not Working Right ?

Post by PurrfectMeow » 30 Dec 2014, 06:26

Is http://www.antenati.san.beniculturali.it not working as normal for anyone else? The magnifer thing isn't showing up/working at all. If this is a problem on my end someone please tell me how to fix it. I need to go through the index pages for various years to find my ancestors marriages.

User avatar
liviomoreno
Master
Master
Posts: 5674
Joined: 13 Feb 2004, 00:00
Location: Rome, Italy
Contact:

Re: http://www.antenati.san.beniculturali.it Not Working Rig

Post by liviomoreno » 30 Dec 2014, 07:46

It works for me, using Chrome

PurrfectMeow
Rookie
Rookie
Posts: 48
Joined: 05 Sep 2014, 22:21

Re: http://www.antenati.san.beniculturali.it Not Working Rig

Post by PurrfectMeow » 30 Dec 2014, 08:59

TY for the reply. It's not working for me on chrome either, or firefox. Seems it must be specific to my computer. Any idea what I could do to get it working?

User avatar
liviomoreno
Master
Master
Posts: 5674
Joined: 13 Feb 2004, 00:00
Location: Rome, Italy
Contact:

Re: http://www.antenati.san.beniculturali.it Not Working Rig

Post by liviomoreno » 30 Dec 2014, 10:31

Try to delete the cache and all the cookies

PurrfectMeow
Rookie
Rookie
Posts: 48
Joined: 05 Sep 2014, 22:21

Re: http://www.antenati.san.beniculturali.it Not Working Rig

Post by PurrfectMeow » 30 Dec 2014, 11:14

Thanks. I tried that though and it's still not working. Even tried fresh install of firefox.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest